Spirituele coaching

Coaching voor je ziel

Spirituele Coaching

Leven volgens je ziel
Met behulp van Spirituele Coaching begeleid ik mensen die hun levensopdracht willen ontdekken en willen werken aan het contact met en de ontwikkeling van hun ziel. Ik maak gebruik van verschillende spirituele coachingstechnieken, die tot doel hebben het inzicht in jezelf en in het leven dat je leidt te vergroten. Daardoor kun je betere keuzes voor jezelf gaan maken, waardoor je leven aangenamer zal verlopen.

Spirituele ontwikkeling

Laat je ziel groeien

Spirituele Ontw

Ontwikkeling van je ziel
Er zijn diverse trajecten om je spiritueel te ontwikkelen, die ieder op zich een specifieke richting in slaan. De verschillende mogelijkheden worden tijdens het kennismakingsgesprek uitvoerig samen besproken, zodat je een passende keuze kunt maken. Kijk verder op deze website om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden of neem contact op voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Spiritualiteit

Een waardevol aspect van je leven

Spiritualiteit

Spiritualiteit kleurt je leven
Spiritualiteit kent vele aspecten en een juiste toepassing hiervan in ons leven is van grote waarde. Spiritualiteit geeft ons diverse richtlijnen om bewust met ons leven om te gaan en te leren door de inzichten die we hiermee kunnen opdoen. Kortom, een spiritueel leven is een leven met extra toegevoegde waarde. Het is dan ook een mooie uitdaging om je leven meer kleur te geven met bewustzijn en spiritualiteit!

Personal coaching

Hoe kan ik blijven stralen?

Personal Coaching

Leven volgens je persoonlijkheid
Met behulp van Personal Coaching begeleid ik mensen in hun persoonlijke ontwikkeling op het gebied van relaties, werk, gezin, familie, gezondheid, seksualiteit en welzijn. Door gebruik te maken van verschillende invalshoeken is een persoonlijk afgestemde, individuele aanpak mogelijk. Persoonlijke ontwikkeling geeft je een goed gevoel over jezelf, maakt je zelfverzekerd en meer bewust van het leven dat je leidt.

Persoonlijke ontwikkeling

Laat je persoonlijkheid groeien

Persoonlijke Ontw

Ontwikkeling van je persoonlijkheid
Ieder mens heeft een eigen persoonlijkheid. Deze persoonlijkheid is echter geen vast gegeven, maar is in staat te ontwikkelen en te groeien. De confrontaties die we in ons leven tegenkomen geven ons de mogelijkheid om ervaringen en inzichten op te doen. Aan de hand van deze ervaringen en inzichten bepalen wij onze keuzes. En de keuzes die we in ons leven maken zijn een directe afspiegeling van onze persoonlijkheid.

Transformatie therapie

Kom tot volledige ontplooïing

Transformatie

Persoonlijk transformatie programma
De transformatie therapie omvat een speciaal samengesteld transformatie programma dat is afgestemd op jouw unieke situatie. Dit persoonlijke transformatie programma geeft je de mogelijkheid je trauma's te verwerken en je blokkades op te ruimen. Hierdoor kom je meer in contact met je ware zelf, kun je betere keuzes voor jezelf maken en ben je in staat bewuster met jezelf en met je leven om te gaan.

Oververmoeid

Herstel je energieniveau

Oververmoeid

Waarom ben ik toch zo moe?
Oververmoeidheid is een veel voorkomend fenomeen. Vaak weten we ons er geen raad mee en accepteren we het feit dat we last van oververmoeidheid hebben. Wel vragen we ons dan regelmatig af waarom we deze oververmoeidheid voelen en wat we er aan kunnen doen om er vanaf te komen. Het onderkennen van onze oververmoeidheid is in ieder geval de eerste stap richting het herstel.

Overspannen

De boog kan niet altijd gespannen zijn

Overspannen

Geen tijd voor ontspanning
In de hectische tijd waarin we leven wordt er constant om onze aandacht gevraagd. Partner, gezin, familie, vrienden, werk, een uitgebreid netwerk van verbindingen waarin we vaak 24/7 bereikbaar zijn. Daarbij hebben we het gevoel dat dit ook noodzakelijk is, omdat we anders belangrijke zaken missen. Een gevolg van deze leefwijze is wel dat we nauwelijks tot geen tijd vinden voor onze broodnodige ontspanning.

Burn out

Hoogste tijd om aan jezelf te denken

BurnOut

Burn out, en nu?
Een burn out is het gevolg van het feit dat je langdurig over je grenzen bent gegaan, ten koste van je fysieke gezondheid en je geestelijk welzijn. Het gevolg is dat je per direct pas op de plaats moet maken en je serieus aandacht aan jezelf moet gaan besteden. Inzicht krijgen in het ontstaan van je burn out is noodzakelijk om te kunnen herstellen en herhaling te voorkomen. Hulp bij dit traject is meestal wenselijk.

Stress

Hoe kun je stress verminderen?

Stress

Is een leven zonder stress mogelijk?
We krijgen in ons leven allemaal te maken met stress, dat is heel normaal. Maar het is de kunst om deze stress ook weer af te bouwen. Op tijd ontstressen dus! Dit laatste schiet er echter nog wel eens bij in. Het gevolg is dat we de opgebouwde stress dan vastzetten in ons lichaam. Als er teveel stress in ons lichaam wordt vastgezet heeft dit uiteindelijk weerslag op ons fysieke en/of geestelijke welzijn.

Angst

Leven met of zonder angst

Angst

Laat angst niet (langer) je leven bepalen
Voor talloze mensen wordt hun leven in meer of mindere mate bepaald door de angsten die zij voelen. Hiermee bedoel ik niet de angsten die te maken hebben met acuut gevaar. Dat zijn angsten die ons doen overleven en die alleen op dat moment ons leven (zeer) kortstondig bepalen. Ik bedoel de angsten die we dag in dag uit met ons meedragen en die ons behoorlijk kunnen vastzetten.

Depressie

Wat is de zin van mijn leven?

Depressie1

De weeffouten van het moderne denken
In onze moderne maatschappij staat het denken behoorlijk centraal en worden we meestal beoordeeld op de mate waarin we ons staande kunnen houden met behulp van ons verstand. Regelmatig komt ons denken echter in conflict met ons gevoel. We hebben dan (sterk) de neiging ons voelen als zwakte te benoemen en ondergeschikt te maken aan ons denken. Deze denkfout kan gemakkelijk leiden tot depressiviteit.

Levensvreugde

Heb je veel plezier in je leven?

Levensvreugde2

Vreugde in het leven
In de praktijk blijken veel mensen er moeite mee te hebben plezier en vreugde te ervaren in hun leven. Toch is het voor iedereen mogelijk levensvreugde te beleven. Bepaalde ervaringen en omstandigheden kunnen er echter toe hebben geleid dat het zicht op een plezierig leven in meer of mindere mate is verdwenen. Met een doelgerichte aanpak kan de zon in je leven echter weer gaan schijnen.

Soulbreathing

Een ware verademing

Soulbreathing

Vergroot je ademruimte
Soulbreathing is een speciale ademtherapie die het mogelijk maakt om je te bevrijden van de spanningen en de stress die je in de loop van je leven hebt vastgezet in je lichaam. Al na de eerste sessie ervaar je duidelijk de enorm bevrijdende uitwerking van deze therapie op fysiek, emotioneel en/of geestelijk gebied. Spanningen verdwijnen en je stressniveau neemt af. Een ware 'verademing' voor lichaam en ziel.

Healing

Breng je energieniveau weer op peil

Healing

Chakrahealing
Door middel van chakrahealing wordt de doorstroming van energie in je lichaam geoptimaliseerd. Via contact met de geesteswereld wordt kosmische energie naar de zeven chakra's in je lichaam gestuurd. De chakra's worden hierbij (verder) geopend en geharmoniseerd, zodat je kunt beschikken over een groter potentiaal aan energie. De healing zorgt tevens voor een betere communicatie tussen lichaam en geest

Regressie en channeling

Je ziel wijst je de weg

Regressie

Contact met je ziel
Via regressie maak je contact met de oorsprong van diepgewortelde problemen, waardoor je in staat wordt gesteld de in het verleden opgelopen trauma's te verwerken en los te laten. Door middel van channeling leer je contact te maken met je ziel en je gids. Door bewust dit contact te onderhouden krijg je (meer) hulp uit de geesteswereld, waardoor je beter in staat bent de juiste keuzes in je leven te maken.

DNA code van de ziel

De verborgen krachten van je ziel

DNA Code

Ongekende mogelijkheden
Je persoonlijke DNA-code van de ziel vormt een unieke basis van het coachingstraject, waardoor een specifeke, individuele en doelgerichte aanpak mogelijk is. Deze code geeft je onder andere inzicht in je drijfveren, je blinde vlekken en je levensopdracht. Door je hiervan bewust te worden, ben je in staat je huidige leven beter te begrijpen en kun je in de toekomst beter passende keuzes voor jezelf maken.

Intuïtieve ontwikkeling

Gebruik je gevoel en je (ge)weten

Intuitieve Ontw

Kun je je intuïtie ontwikkelen?
We hebben allemaal een ziel. En onze ziel heeft een schat aan ervaringen en beschikt over een ongekende wijsheid. Tegelijkertijd is onze ziel verbonden met de geesteswereld. Via de verbinding met de geesteswereld heeft onze ziel toegang tot de bron van universeel weten. Onze intuïtie is een uitdrukking van de mate waarin we via onze ziel gebruik maken van deze bron van universeel weten.

Over Meester Anthon

Meester Anthon - DNA-code van de ziel

Meester Anthon

Ziel in de Geesteswereld

Meester Anthon is een hoge Ziel in de Geesteswereld, die in contact staat met de mensheid op Aarde. Het doel van dit contact is informatie te verschaffen over de bedoeling van ons leven op Aarde. Deze informatie geeft een helder inzicht in het waarom en geeft praktische handvatten om het leven zo aangenaam mogelijk te kunnen laten verlopen. Bewustwording en spirituele groei zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Over mij

Ralph Suijlen - Spiritueel Coach

Ralph groot

Zin van het leven

Van jongs af aan ben ik op zoek geweest naar de zin van het leven in z'n algemeenheid en naar mijn specifieke levensopdracht in het bijzonder. Hierbij speelde spiritualiteit een belangrijke rol. In mijn leven heb ik belangrijke persoonlijke ontwikkelingen doorgemaakt, waardoor ik mijn eigen levensfilosofie heb kunnen bouwen. Met behulp van deze persoonlijke levensfilosofie ben ik mijn eigen leven gaan vormgeven.