Angst

Leven met of zonder angst

Angst

Laat angst niet (langer) je leven bepalen
Voor talloze mensen wordt hun leven in meer of mindere mate bepaald door de angsten die zij voelen. Hiermee bedoel ik niet de angsten die te maken hebben met acuut gevaar. Dat zijn angsten die ons doen overleven en die alleen op dat moment ons leven (zeer) kortstondig bepalen. Ik bedoel de angsten die we dag in dag uit met ons meedragen en die ons behoorlijk kunnen vastzetten.

Voelen in je ziel
Als we constant leven met een gevoel van angst is dit een teken dat we een bepaald zielsgevoel niet willen voelen. Dit zielsgevoel vervangen we dan door een gevoel van angst. Door deze weg in omgekeerd richting af te leggen komen we weer bij ons zielsgevoel uit. Zodra we dit zielsgevoel durven te voelen verdwijnt de noodzaak om een gevoel van angst te creëren. Op deze manier verdwijnt de angst dan ook en kunnen we weer meer levensvreugde ervaren.

Angst oplossen
Het proces van angsten oplossen is niet gemakkelijk maar zeker goed uitvoerbaar. Durf je de confrontatie met jezelf aan te gaan en wil je jezelf bevrijden van de angsten die je hebt, dan wil ik je graag helpen bij het doorlopen van dit traject.

 

Gerelateerd: Stress - Burn Out - Depressie - Levensvreugde - Soulbreathing - Transformatie Therapie