DNA code van de ziel

De verborgen krachten van je ziel

DNA Code

Ongekende mogelijkheden
Je persoonlijke DNA-code van de ziel vormt een unieke basis van het coachingstraject, waardoor een specifeke, individuele en doelgerichte aanpak mogelijk is. Deze code geeft je onder andere inzicht in je drijfveren, je blinde vlekken en je levensopdracht. Door je hiervan bewust te worden, ben je in staat je huidige leven beter te begrijpen en kun je in de toekomst beter passende keuzes voor jezelf maken.

Wijsheidsysteem
De DNA-code van de ziel is een wijsheidsysteem dat inzicht geeft in het wijsheidsniveau van je ziel, de problematiek rond je opgebouwde karma (karmacode), je levensopdracht (geboortecode) en hoe je het leven wilt beleven (als zoeker of als vinder). Hierdoor ben je in staat bewuster met je leven om te gaan en de voor jou juiste keuzes te maken, zodat je ziel zich verder kan ontwikkelen.

Boek
Het hele wijsheidsysteem staat uitgebreid beschreven in het boek: "De DNA-code van de ziel" van William Gijsen. Het boek is verkrijgbaar in mijn praktijk en via de reguliere boekhandel.

Toepassing DNA-code van de ziel
In je persoonlijke DNA-code van de ziel is de informatie opgeslagen hoe jij dit leven als ziel wilt (be)leven, welke valkuilen je kunt verwachten, welke vaardigheden je je eigen moet maken en welke talenten je bezit om dit leven voor jezelf zo aangenaam mogelijk te maken. Door je bewust te worden van deze informatie en die gericht toe te passen, zal je leven een positieve(re) richting inslaan, waarin persoonlijke ontwikkeling, balans, harmonie en voorspoed een groter aandeel zullen hebben.

Ateken goud 30"Weten wie je werkelijk bent geeft rust, zekerheid en zelfvertrouwen."

 

Gerelateerd: Persoonlijke Ontwikkeling - Spirituele Ontwikkeling - Intuïtieve Ontwikkeling - Levensvreugde - Transformatie Therapie