Intuïtieve ontwikkeling

Gebruik je gevoel en je (ge)weten

Intuitieve Ontw

Kun je je intuïtie ontwikkelen?
We hebben allemaal een ziel. En onze ziel heeft een schat aan ervaringen en beschikt over een ongekende wijsheid. Tegelijkertijd is onze ziel verbonden met de geesteswereld. Via de verbinding met de geesteswereld heeft onze ziel toegang tot de bron van universeel weten. Onze intuïtie is een uitdrukking van de mate waarin we via onze ziel gebruik maken van deze bron van universeel weten.

Wat is intuïtie?
Door de vele ervaringen van onze ziel (in talloze eerdere levens) heeft deze een bepaalde mate van wijsheid opgebouwd. Dit is onze zielswijsheid. Als we onze zielswijsheid combineren met het universele 'weten' geeft ons dit een bepaald gevoel in onze ziel. We spreken dan van intuïtie, of intuïtief weten. De mate waarin we onze ziel kunnen verbinden met het universele 'weten' is door oefening te ontwikkelen.

Voordelen
Het ontwikkelen (en inzetten) van je intuïtieve vermogens heeft het grote voordeel dat je hierdoor in staat bent betere keuzes te maken, waardoor je leven aangenamer en voorspoediger zal verlopen. Leven volgens je zielsgevoel leidt je altijd naar het best begaanbare levenspad.

 

Gerelateerd: Spiritualiteit - Spirituele Coaching - Spirituele Ontwikkeling - DNA code van de Ziel - Transformatie Therapie