Over mij

Ralph Suijlen - Spiritueel Coach

Ralph groot

Zin van het leven
Van jongs af aan ben ik op zoek geweest naar de zin van het leven in z'n algemeenheid en naar mijn specifieke levensopdracht in het bijzonder. Hierbij speelde spiritualiteit een belangrijke rol. In mijn leven heb ik belangrijke persoonlijke ontwikkelingen doorgemaakt, waardoor ik mijn eigen levensfilosofie heb kunnen bouwen. Met behulp van deze persoonlijke levensfilosofie ben ik mijn eigen leven gaan vormgeven.

Spirituele Coaching

Mijn jarenlange zoektocht heeft mij persoonlijk heel veel ervaringen en inzichten opgeleverd en op een gegeven moment heb ik besloten deze ervaringen en inzichten te gaan delen met anderen. Hiervoor ben ik de opleiding Spirituele Coaching gaan volgen. Na deze succesvol te hebben afgesloten ben ik als Spiritueel Coach mijn eigen coachingspraktijk in Alkmaar begonnen. Tot op de dag van vandaag geeft het mij veel voldoening om mensen, zowel jong als volwassen, te begeleiden bij de zoektocht naar en het vinden van hun eigen levenspad.

Ateken goud 50"Het begeleiden van mensen naar een bewuster, liefdevoller en gelukkiger leven is mijn grote passie en vervult mij met veel levensvreugde!"

 

Gerelateerd: Spirituele Coaching - Personal Coaching - Spiritualiteit - Levensvreugde