Soulbreathing

Een ware verademing

Soulbreathing

Vergroot je ademruimte
Soulbreathing is een speciale ademtherapie die het mogelijk maakt om je te bevrijden van de spanningen en de stress die je in de loop van je leven hebt vastgezet in je lichaam. Al na de eerste sessie ervaar je duidelijk de enorm bevrijdende uitwerking van deze therapie op fysiek, emotioneel en/of geestelijk gebied. Spanningen verdwijnen en je stressniveau neemt af. Een ware 'verademing' voor lichaam en ziel.

Soulbreathing
Deze bijzondere ademtherapie maakt je duidelijk op welke plekken je lichaam spanning en stress vasthoudt. Tijdens de sessie ben je in staat deze opgeslagen spanning te doorvoelen en los te laten, waardoor je meer ontspanning en meer ‘levensruimte' gaat ervaren. In de regel zijn 3 tot 6 sessies soulbreathing nodig om al je opgeslagen spanningen te verwerken en los te laten. Een zeer effectieve manier om volledig te ontstressen en meer levensvreugde te (gaan) ervaren.

Emotionele blokkades
Daarnaast is soulbreathing een uitstekende manier om emotionele blokkades op te heffen en jezelf te bevrijden van deze ongewenste ballast.

Ateken goud 30"Bevrijding van ballast betekent meer ruimte om volop te genieten van je leven."

 

Gerelateerd: Stress - Overspannen - Burn Out - Depressie - Angst - Levensvreugde - Transformatie Therapie