Spirituele coaching

Coaching voor je ziel

Spirituele Coaching

Leven volgens je ziel
Met behulp van Spirituele Coaching begeleid ik mensen die hun levensopdracht willen ontdekken en willen werken aan het contact met en de ontwikkeling van hun ziel. Ik maak gebruik van verschillende spirituele coachingstechnieken, die tot doel hebben het inzicht in jezelf en in het leven dat je leidt te vergroten. Daardoor kun je betere keuzes voor jezelf gaan maken, waardoor je leven aangenamer zal verlopen.

Er zijn diverse trajecten voor spirituele coaching, die ieder op zich een specifieke richting in slaan. De verschillende mogelijkheden worden tijdens het kennismakingsgesprek uitvoerig samen besproken, zodat je een passende keuze kunt maken.

Gesprekstherapie | Spirituele Coaching

Tijdens de spirituele coachingsgesprekken kunnen allerlei zaken besproken worden die je leven op dit moment extra zwaar maken. In een ontspannen sfeer gaan we op zoek naar de eigenlijke oorsprong van je klachten, (innerlijke) conflicten en/of tegenslagen. Daarmee krijg je nieuwe inzichten om op een andere manier met deze materie om te gaan, zodat je leven een positieve wending kan nemen.

Signalen van de ziel
Tegenslagen hebben een diepere betekenis en proberen je bewust te maken van het spirituele leven dat je leidt. Het zijn signalen van je ziel. Lichamelijke klachten hebben een spirituele oorsprong en zijn altijd verbonden met je manier van leven en met de keuzes die je tot nu toe gemaakt hebt. Inzicht krijgen in je motivaties en levenspatronen biedt je de mogelijkheid deze te veranderen, bewuste keuzes te (gaan) maken en een leven te leiden met meer voorspoed en met een groter spiritueel bewustzijn.

Ethische problemen
Spirutuele aspecten van allerlei onderwerpen kunnen aan bod komen, zoals relaties, werksituaties, fysieke ongemakken, geestelijke problemen, frustraties, trauma's, rouwverwerking, seksualiteit, gezinsproblematiek, familiebanden, niet goed in je vel zitten, persoonlijke en/of spirituele ontwikkeling, levensvervulling, enz. Ook het bespreken van de spirituele consequenties van de verschillende keuzemogelijkheden bij ethische vraagstukken, zoals euthanasie en abortus, behoort tot de mogelijkheden.

Ateken goud 30"Het verwoorden van je probleem is de eerste stap in het oplossen ervan."

 

Gerelateerd: Spiritualiteit - Spirituele Ontwikkeling - Intuïtieve Ontwikkeling - DNA code van de Ziel - Transformatie Therapie