Spirituele ontwikkeling

Laat je ziel groeien

Spirituele Ontw

Ontwikkeling van je ziel
Er zijn diverse trajecten om je spiritueel te ontwikkelen, die ieder op zich een specifieke richting in slaan. De verschillende mogelijkheden worden tijdens het kennismakingsgesprek uitvoerig samen besproken, zodat je een passende keuze kunt maken. Kijk verder op deze website om een indruk te krijgen van de vele mogelijkheden of neem contact op voor het maken van een kennismakingsafspraak.

Bewustzijn en gevoelens beleven
Bij spirituele ontwikkeling staat de ontwikkeling van de ziel centraal. In onze ziel beleven wij alle ware gevoelens in ons leven en de mate van zielsontwikkeling bepaalt in hoeverre wij alle gevoelens op een goede manier kunnen beleven en verwerken. Vaak zijn we hiertoe onvoldoende in staat waardoor er pijnpunten, (over)gevoeligheden en/of trauma's ontstaan. Het bewust omgaan met onze diepste gevoelens helpt ons om contact te maken met onze ziel en deze verder te ontwikkelen.

Spirituele ontwikkeling is een bewuste keuze om je ziel te ontwikkelen. Door je bewust te worden van de gevoelens die je beleeft bij alle dingen die je raken in het leven zal je ziel zich ontwikkelen en neemt je spiritualiteit toe. Een bewuster en soepeler leven is hiervan het gevolg.

 

Gerelateerd: Spiritualiteit - Spirituele Coaching - Intuïtieve Ontwikkeling - DNA code van de Ziel - Transformatie Therapie