Transformatie therapie

Kom tot volledige ontplooïing

Transformatie

Persoonlijk transformatie programma
De transformatie therapie omvat een speciaal samengesteld transformatie programma dat is afgestemd op jouw unieke situatie. Dit persoonlijke transformatie programma geeft je de mogelijkheid je trauma's te verwerken en je blokkades op te ruimen. Hierdoor kom je meer in contact met je ware zelf, kun je betere keuzes voor jezelf maken en ben je in staat bewuster met jezelf en met je leven om te gaan.

Karmabelasting
Ieder mens wordt geboren met een bepaalde mate van karmabelasting uit vorige levens. Deze belasting heeft vaak een negatieve invloed op het verloop van je huidige leven. De persoonlijke transformatie therapie bevrijdt je van de ballast van negatieve ervaringen uit het verleden en herstelt je vermogen om zuiver op het intuïtieve gevoel van je ziel te drijven.

Bewustzijn
Door zuiver op het intuïtieve gevoel van je ziel te drijven kun je bewuste en optimale keuzes maken, zodat je een leven kunt leiden overeenkomstig je levensopdracht. Met behulp van de transformatie therapie verwerk je opgelopen trauma's uit het verleden en los je opgebouwd karma uit vorige levens op. Daarnaast wordt je ziel (verder) geopend, zodat je deze bewuster en duidelijker kunt ervaren. Hierdoor kan je leven aangenamer, harmonieuzer en voorspoediger verlopen. Alleen door bewust te leven is je ziel in staat zich verder te ontwikkelen. En hoe verder je ziel zich ontwikkelt, hoe ‘lichter' je leven kan zijn.

Zielsangst
Naast de karmabelasting uit vorige levens wordt elke ziel geboren met een bepaalde mate van zielsangst. Deze zielsangst is opgebouwd door ingrijpende ervaringen in voorgaande levens en belemmert vaak de volledige ontplooïing van de kern van je ziel in je huidige leven. Via de transformatie therapie wordt deze zielsangst verwerkt en opgelost, zodat je volledig kunt leven volgens de kernbehoeftes van je ziel.

Hemel op Aarde
Na het volgen van de transformatie therapie ben je in staat bewuster met je leven om te gaan en contact te onderhouden met je ziel en je gids. Tevens zal de karmabelasting uit vorige levens zijn opgelost en is je zielsangst verdwenen, waardoor je leven voorspoediger en soepeler kan verlopen. Een nieuwe wereld zal voor je open gaan, waarmee de Hemel op Aarde binnen je bereik ligt.

Ateken goud 30"Alleen door transformatie verandert een rups in de vlinder die hij in werkelijkheid is."

 

Gerelateerd: Spiritualiteit - Spirituele Coaching - Spirituele Ontwikkeling - Intuïtieve Ontwikkeling - DNA code van de Ziel