Ralph vierkant 280Welkom op mijn website!

Mijn naam is Ralph Suijlen en ik begeleid mensen bij hun persoonlijke en spirituele groei. 

Spirituele bewustwording geeft je veel voldoening en maakt je zelfbewuster. Het is een prachtige manier om zelf richting en vorm te geven aan je leven. Dus wat houdt je nog tegen?

Ook bij angst, oververmoeidheid, stress, depressie of burn out is spirituele bewustwording de eerste stap naar verbetering van je situatie, zodat je weer meer levensvreugde kunt ervaren. Zie hieronder voor meer info over de verschillende mogelijkheden.

Heb je vragen? Stel ze gerust en maak contact.

Personal Coach Alkmaar

Als Personal Coach begeleid ik mensen die op persoonlijk vlak zijn vastgelopen of even niet meer zelf tot een goede aanpak van hun huidige situatie kunnen komen. Bekende levensgebieden hierbij zijn o.a. relaties tussen partners, gezinssituatie, familiebanden, werksituatie, seksualiteit en gezondheid. Daarnaast komen regelmatig de vragen naar voren: wie ben ik eigenlijk?; wat wil ik nou echt met mijn leven?; waarom overkomen mij deze dingen? Vragen waarvan de antwoorden niet altijd even gemakkelijk gevonden worden.

Wat kan ik je bieden?
Redenen om te kiezen voor een begeleidingstraject zijn bijvoorbeeld: zelfrealisatie, ontstressen, geestelijke rust, persoonlijke ontwikkeling, harmonie in je leven, inzicht in de oorsprong van je fysieke, emotionele en/of geestelijke klachten/pijnen en deze oplossen, meer levensvreugde, gelukkig(er) zijn.

Verschillende invalshoeken
In de kolom rechts tref je een aantal onderwerpen aan die nader worden toegelicht in een extra omschrijving. Zo kun je een idee krijgen van de verschillende invalshoeken die kunnen worden gevolgd.

Ateken goud 30"Persoonlijke groei is onmisbaar voor het creëren van levensvreugde."